Guns N’ Roses neemt Amsterdam over

We hadden al filmpjes gespot in Arnhem. In Rotterdam. In Den Haag. Vandaag is de hoofdstad aan de beurt. Het inmiddels bekende Guns N’ Roses filmpje was gisterenavond te zien in veel plekken door Amsterdam.

Check de nieuwe filmpjes hieronder. Opvallend is dat de advertentie ook draait op de Heineken Music Hall, de eerste concertzaal in de rij.

Heineken Music Hall / AFAS Live

https://youtu.be/Eeby_G_MAck

Heineken Experience

https://youtu.be/bH4AT1AXjBg

Stedelijk Museum

https://youtu.be/SNcr5rWAp6I

Dit is het filmpje dat wordt uitgezonden

Bovenstaand filmpje werd eerder deze week online gezet door Guns N’ Roses. De geruchtenmachine loopt op volle toeren. Op plekken door heel Europa is de Amerikaanse hardrockband de komst aan het teasen. In Nederland zijn vooralsnog filmpjes gespot in Rotterdam, Arnhem, Den Haag en Amsterdam. Zie je de komende dagen op andere plekken (zoals stations) dit filmpje verschijnen? Twijfel geen moment en stuur ons een berichtje via Facebook, mail of de app!

Over Guns ‘N Roses

Guns N’ Roses hield afgelopen festivalseizoen al flink de gemoederen bezig. De geruchtenstroom was enorm en het verlossende woord werd door Coachella gegeven: Guns N’ Roses is weer op tour! Het betreft niet helemaal de originele bezetting, maar het mag een wonder heten dat Axl Rose en Slash weer gezamenlijk het podium betreden. Momenteel speelt de band in Zuid-Amerika met hun ‘Not In This Lifetime’ tour. Een optreden in Nederland is nu ook aanstaande. Of het over zaal- of festivalshows gaat en wanneer deze dan moeten plaatsvinden, is nog onbekend.