Nieuws vanuit Werchter! We luiden het weekend goed in met een nieuwe naam voor Rock Werchter. Het festival maakt vandaag de komst van Imagine Dragons bekend. De band treedt op 29 juni op in Werchter.

Het is de 9e naam voor het Belgische festival. Eerder werd duidelijk dat ook Arcade Fire, Foo Fighters, Linkin Park, Radiohead, Kings of Leon, Alt-J, Blink-182 en System Of A Down op het festival te zien zijn. Het programma van Rock Werchter is nu al zeer indrukwekkend te noemen, iedere bekendmaking kon daardoor ook op veel enthousiaste reacties rekenen. Check hier hoe festivalgangers en internationale media reageerden op de line-up van Rock Werchter 2017.

Imagine Dragons

 De Amerikaanse indie-rockband Imagine Dragons is in korte tijd uitgegroeid tot een immens populaire band. Eind 2013 was de band nog te zien in de Melkweg. Ruim twee jaar later stonden ze in een volledig uitverkochte Ziggo Dome. Zo’n snelle stijging in populariteit is niet veel bands gegund, maar bij Imagine Dragons is het succes goed te begrijpen. Met hun makkelijk behapbare muziek en refreintjes die je al snel mee kunt zingen, gaat het de band voor de wind. De Amerikanen brachten tot nu toe twee studioalbums uit: Night Visions en Smoke + Mirrors. Imagine Dragons scoorde hits met ‘Demons’, ‘Radioactive’ en ‘On Top Of The World’. De groep speelt volgend jaar ook op het Zwitserse Gurtenfestival, het Tsjechische Colours Of Ostrava en het Poolse Orange Warsaw. Imagine Dragons is daarnaast een kanshebber voor een plek op Pinkpop.
Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met onder andere Radiohead, System Of A Down, Linkin Park, Arcade Fire, Foo Fighters, Alt-J en Kings of Leon zijn er al een aantal legendarische bands geboekt. De ticketverkoop van het festival is inmiddels gestart. Voor iedere dag zijn er kaarten beschikbaar en ook weekendtickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!