Imagine Dragons in Pinkpop-weekend naar Orange Warsaw

We kunnen Imagine Dragons toevoegen aan de geruchtenlijst voor Pinkpop. De Amerikaanse band staat namelijk op de Pinkpop-zaterdag op Orange Warsaw.

Het Poolse Orange Warsaw is het derde festival dat de komst van Imagine Dragons bekend maakt. Eerder werd al duidelijk dat de band in het weekend van 12 tot en met 15 juli op het Zwitserse Gurtenfestival te zien is. Imagine Dragons is een week later te zien op het Tsjechische Colours Of Ostrava.

Het lijkt erop dat Imagine Dragons in 2017 een uitgebreide Europese tournee gaat doen. De optredens op Orange Warsaw, Gurtenfestival en Colours of Ostrava vinden in een tijdsbestek van 7 weken plaats. Optredens op Pinkpop en Rock Werchter behoren zeker tot de mogelijkheden: beide festivals vallen namelijk binnen deze periode.

Imagine Dragons

De Amerikaanse indie-rockband Imagine Dragons is in korte tijd uitgegroeid tot een immens populaire band. Eind 2013 was de band nog te zien in de Melkweg. Ruim twee jaar later stonden ze in een volledig uitverkochte Ziggo Dome. Zo’n snelle stijging in populariteit is niet veel bands gegund, maar bij Imagine Dragons is het succes goed te begrijpen. Met hun makkelijk behapbare muziek en refreintjes die je al snel mee kunt zingen, gaat het de band voor de wind. De band bracht tot nu toe twee studioalbums uit, Night Visions en Smoke + Mirrors. Imagine Dragons scoorde hits met ‘Demons’, ‘Radioactive’ en ‘On Top Of The World’.

Orange Warsaw Festival 2017

orange-warsaw

Orange Warsaw vindt plaats op 2 en 3 juni 2017 in de Poolse hoofdstad Warschau. De kaartverkoop gaat morgen van start. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Orange Warsaw. Imagine Dragons is één van de headliners en is op 3 juni op Orange Warsaw te zien. Vorig jaar stonden Lana Del Rey, Skrillex, Editors en Die Antwoord op het affiche van het festival.

Orange Warsaw Festival Logo

Orange Warsaw Festival 2017

Locatie
Polen
Warsaw, Polen
Datum 2-3 juni 2017
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.