Naam nummer drie voor Pinkpop 2017! The Ten Bells won gisteravond in Venlo de finale van de Limburgse bandcompetitie Nu Of Nooit. Traditiegetrouw trapt de winnaar van deze competitie het festival in Landgraaf af.

Naast een spot op het affiche van het Limburgse festival heeft de band studiotijd en professionele coaching gewonnen. Er zal ook een documentaire gemaakt worden over hun Pinkpop-avontuur. The Ten Bells is tevens ook de eerste naam voor de perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd. Die vindt op woensdag 8 maart plaats in Paradiso, Amsterdam.

De bandcompetitie ‘Nu of Nooit’ wordt georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg en is een wedstrijd voor Limburgse popacts. De hoofdprijs is de openings-spot op Pinkpop. Ook Luca Madu, Throat of Autumn, Lapschwanz, Shiverburn en Moeders Mooiste stonden gisteravond in de finale in Venlo.

The Ten Bells voegt zich bij eerder bevestigde acts Green Day en System Of A Down.

Pinkpop 2017

Foto: Bart Heemskerk
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op het Megaland terrein in Landgraaf. De komst van Green Day en System Of A Down was al bekend. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt naar verwachting begin maart plaats. Ticketinformatie is nog niet bekend. Vorig jaar tikte je €95,- weg voor een dagkaart en €195,- voor een heel weekend. Meer info vind je op de site of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren of de andere mogelijke headliners van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.