Opeth heeft zojuist een lading nieuwe namen voor Graspop 2017 gelekt. De band, die zelf ook op het festival staat, plaatste een poster met een flink aantal namen voor het festival. 

Eerder vandaag werd Evanescence bekendgemaakt als derde headliner. Het festival liet weten dat er morgen om 16:00 nieuwe namen zouden volgen voor het festival. Echter plaatste Opeth zojuist de poster op hun Facebook-pagina. Hieronder zie je het affiche voor het festival:

Graspop 2017

Eerder werden de headliners al officieel bekendgemaakt: Evanescence Rammstein en Deep Purple. Rammstein staat op vrijdag 16 juni op de affiche van het metalfestival. Volgens de organisatie van Graspop is dit het enige optreden van de band in de Benelux aankomend seizoen.

Graspop 2017

Graspop
Foto: Dorien Goetschalckx

Graspop Metal Meeting is een begrip. Metalfans uit heel Europa zakken jaarlijks af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Graspop 2017 vindt komend jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Met Rammstein en Deep Purple haalde het de eerste headliners binnen en nu wordt het programma verder aangevuld. Vorig jaar stonden onder meer Iron Maiden, Black Sabbath en Volbeat bovenaan het affiche, dat sinds 2014 welgeteld zes headliners kent. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels al even onderweg. Voor een combiticket betaal je € 195,-. Dagkaarten voor het festival in Dessel gaan op een later moment in de verkoop.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.