The Weeknd naar NOS Alive 2017

NOS Alive pakt uit op de maandag. Het Portugese festival nabij Lissabon bevestigde de komst van The Weeknd. 

Met de bevestiging van The Weeknd krijgt het affiche van NOS Alive 2017 nóg meer ‘body’. Het Portugese festival heeft de afgelopen maanden namelijk al een aantal grote namen mogen aankondingen: zo zijn Foo Fighters en Depeche Mode reeds bevestigd als headliners. Bezoekers mogen zich daarnaast opmaken voor optredens van onder andere The xxWarpaint, Alt-JThe Kills en Imagine Dragons.

The Weeknd

Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, bracht vorige maand alweer zijn derde album uit, getiteld Starboy. Met de gelijknamige single scoort de Canadese singer-songwriter in samenwerking met Daft Punk al enkele maanden een grote hit. Met het nieuwe album op zak lijkt The Weeknd er weer helemaal klaar voor. Vorig jaar cancelde de zanger nog zijn Europese tour, maar hij maakt dit in 2017 ruimschoots goed. Zo staat hij in het voorjaar in verschillende Europese zalen, zoals de Ziggo Dome en het Sportpaleis. Ook de Europese festivals ontbreken niet in het programma: The Weeknd is bevestigd voor het Duitse Wireless festival, het Poolse Opener en het Deense Roskilde.

NOS Alive 2017

Featured image for 'NOS Alive\'16 - 7 • 8 • 9 JUL - Passeio Marítimo de Algés'

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 nabij Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op het affiche. Op dit moment zijn er met Foo Fighters en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagtickets kost je € 59,-; voor een combiticket betaal je € 129,-. Campingtickets kosten € 146,- en daarnaast biedt het festival ook package deals aan met hotelovernachting.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen