Advertisement

Zaterdagtickets Best Kept Secret 2017 bijna uitverkocht

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Arcade Fire zien in Hilvarenbeek? Grijp dan snel je kans, want de laatste zaterdagtickets voor Best Kept Secret 2017 gaan nú over de toonbank! 

Eerder berichtten we al over de uitverkochte Best Kept Secret zondag. Nu ziet het er naar uit dat ook de zaterdag van het festival snel uit zal verkopen. Wil je de tot nu toe aangekondigde headliners eigenlijk allebei niet missen? Er zijn nog wel weekendtickets beschikbaar, deze kosten je € 170,00 exclusief servicekosten. Tickets zijn te verkrijgen op de site van het festival.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. Weekendtickets kosten € 170,00 en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zaterdag kosten € 89,00 (prijzen excl. servicekosten), de zondag is al uitverkocht. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.