Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks
Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole 2017 bevestigt gelekt affiche met onder meer Oscar and the Wolf

Het lek was er afgelopen maandag al: Xavier Rudd bevestigde zichzelf én plaatste een poster van de line-up tot nu toe voor Down The Rabbit Hole 2017. Nu bevestigt ook het festival zelf de komst van onder meer Massive Attack en Oscar and the Wolf.

Ook acts als Anderson .Paak & The Free Nationals, Warpaint, Bonobo en Bazart zijn komend jaar op het festival in Beuningen te vinden. Het is van zowel Massive Attack als Oscar and the Wolf het eerste aangekondigde festivaloptreden voor 2017. Van beiden wordt dit jaar een nieuw album verwacht, die ze dus komen voorstellen in Beuningen.

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats op 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole door Festileaks uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!

About the author
Stijn

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

DTRH17 YouTube Playlist
DTRH17 Spotify Playlist

X