Quiz

Herken jij de drummer van deze festivalacts?

Zo vlak voor het weekend nog even je hersens kraken? Festileaks daagt je uit in een nieuwe FestiQuiz! Deze week schotelen we je 10 drummers van de festivalacts van 2017 voor. Weet jij bij welke band ze horen? Test hier je kennis!

Natuurlijk, de frontman geeft een band voor het grootste deel kleur en is misschien wel het beste visitekaartje. Toch is er geen headliner zonder een goede drummer. De drummer bepaalt de hartslag (van zowel de muziek als het publiek) en geeft een basis waar zijn mede-bandleden op kunnen bouwen. Tijd om je kennis te testen. Match jij de drummer met de juiste band? Mep op die knop en kom erachter!

 

Festileaks FestiQuiz

Wil je jezelf nog meer schouderklopjes kunnen geven? Gelukkig hebben we nog meer voor je klaar staan. Maak ook eens een andere toffe FestiQuiz!

About the author
Boy

Boy

Classics-kenner en Muse-malloot, liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en verdediger van het Limburgs erfgoed. Stikjaloers op iedereen die in een band speelt. Student Psychology & Technology in Eindhoven en slager bij de supermarkt. Maakt maar al te graag de oversteek naar 'het hoge noorden' om de concert-catalogus te spekken.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X