Pinkpop Quiz

Quiz: Hoe goed ken jij de Pinkpop-geschiedenis?

Met inmiddels 47 edities op de teller heeft Pinkpop een museum aan legendarische momenten opgebouwd. Een regenboog, een regenbui of zelfs noodweer tijdens optredens: het zijn geen zeldzaamheden. Stagediven vanaf een camera-arm, we komen het allemaal tegen. Wij zijn benieuwd of jij alle Pinkpop-feiten nog op een rijtje hebt!

Met een lading nieuwe namen en nóg meer herinneringen op in het vooruitzicht is het tijd om terug te blikken op de afgelopen edities. Kun jij je alle hoogtepunten van het festival nog herinneren?  Mag jij jezelf al dé Pinkpop-kenner van 2017 noemen? Test het hier!

.

Festileaks FestiQuiz

Wil je jezelf nog meer schouderklopjes kunnen geven? Gelukkig hebben we nog meer voor je klaar staan. Maak ook eens een andere toffe FestiQuiz!

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. De komst van Green DaySystem Of A DownKings of Leon en Martin Garrix is al bekend. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt op 8 maart plaats. De ticketverkoop start op zaterdag 11 maart; ticketprijzen zijn nog niet bekend. Vorig jaar legde je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum.

About the author
Kylian

Kylian

Webredacteur en grafisch vormgever voor Festileaks. Verder groots fan van eSports, Sziget, de geur van regen - petrichor, reizen, schrijven, designen en natuurlijk panda's. Muzieksmaak varieert van Good Charlotte tot EDEN en van Eminem tot The Strokes. Daarnaast nog steeds aan het wachten op een Daft Punk tour - cry.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

PP17 Nieuws en Programma
PP17 YouTube Playlist
PP17 Spotify Playlist

X