Franz Ferdinand, Royal Blood en veel meer naar Governors Ball 2017

royal blood

Governors Ball heeft de line-up voor de komende editie bekendgemaakt. Onder andere Franz Ferdinand, Royal Blood en Phoenix staan op de affiche. Eerder was al bekend dat Tool op het festival speelt.

In totaal maakt Governors Ball meer dan 50 namen bekend. Daar staan enkele verassingen tussen. Voor Royal Blood is het de eerste festivaldatum voor 2017. Er is ook een samenwerking tussen superproducer Mark Ronson en Tame Impala’s Kevin Parker. Zien die twee duo’s ook in Europa? Daarnaast maakt het festival zich op voor onder andere Chance The Rapper, Flume en Wu-Tang Clan. Tool krijgt dus mooi gezelschap. Alle namen vind je op de affiche hieronder.gov-ball

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand lijkt zich op te gaan maken voor een mooie festivalzomer. Eerder bevestigde onder meer Belladrum Tartan Heart Festival al een een optreden van de Schotse band. In welke bezetting de band gaat afreizen naar de festivals is echter nog wat onzeker. Gitarist McCarthy gaf deze zomer namelijk aan geen bijdrage te leveren aan het komende album en de daarbij behorende optredens. Wordt hij vervangen of gaat Franz Ferdinand als trio verder? Wat de exacte ‘opstelling’ ook mag zijn, de bezoekers van Governors Ball mogen zich opmaken voor een portie Schotse rock.

Governors Ball 2017

Governors Ball

Governors Ball, officieel The Governors Ball Music Festival, wordt gehouden op Randall’s Island in New York City. Dit jaar wordt de 7de editie van dit festival gehouden van 2 tot en met 4 juni. Tickets gaan in verkoop vanaf 6 januari en zijn beschikbaar vanaf $275,- voor early birds en $305,- voor late beslissers. Houd voor meer informatie onze website in de gaten of de officiële site van Governors Ball.