Future Islands verklapt komst naar Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2015

De Amerikaanse band Future Islands heeft zichzelf bevestigd voor Rock Werchter. Het festival staat op het tourschema dat ze op hun website plaatsten.

Normaal komen bevestigingen voor Rock Werchter vrijdag om 16u, maar af en toe kunnen bands niet wachten. Future Islands plaatste het tourschema zojuist op hun website. De band staat op 30 juni op een van de drie podia van het festival. Eergisteren werd Oscar And The Wolf voor die dag bevestigd. Ook Radiohead speelt op de vrijdag.

Eerder konden Foo Fighters en alt-J ook niet wachten tot de officiële aankondiging. Betekent deze zelfbevestiging dat er later deze dag een pakketje namen gepland staat of blijft het bij Future Islands? Afspraak om 16uur.

Rock Werchter 2017

Featured image for 'Rock Werchter 2016 (official)'

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen