Vacature: Ga als videoverslaggever voor Festileaks naar de vetste festivals

Primavera
Foto: Eric Pamies

Hear hear! Festileaks staat aan de vooravond van een groot nieuw avontuur. Al jarenlang doen we uitgebreid verslag van de grootste festivals van de Benelux en Europa, maar daar doen we komend seizoen een schepje bovenop. We gaan live vanaf de weides met episch beeldmateriaal vervaardigd door onze eigen mobiele videoverslaggever. Dit is je kans om te shinen!

Je neemt je kijkers mee naar de heilige weides en laat zien hoe het er écht aan toegaat. Geen flitsende bloemenkransjes-en-vuurwerk-filmpjes, maar een festival zoals je hem als bezoeker beleeft. Door jouw ogen. Van het eerste reparatiepils in de ochtend, via het uitglijden in de modder, naar het nét niks kunnen zien achteraan het veld. Maar wel een legendarische tijd hebben. Ofwel: een écht realistisch beeld van een festival.

Ondertussen besteed je aandacht aan de kwaliteit van het eten en drinken, aan het sanitair, aan de muziek. Je maakt een praatje met festivalgangers en doet dus verslag voor ons populaire Festivalrapport. Technische kennis? Niet nodig! Je gebruikt gewoon de tools waar je bekend mee bent: beelden leg je vast met Snapchat of Instagram Stories. In principe doe je dus weinig anders dan normaal.

Wat we zoeken

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Coohn @ Flickfeeder

Blije gezichten. Personalities. Journalistieke talenten. Maar bovenal: festifreaks. Je moet in staat zijn om jouw ontembare enthousiasme (en dat van de andere bezoekers) over te brengen op beeld waarmee je dagelijks vele duizenden Festileaks-volgers bereikt. Thuisblijvers én terugblikkers; ruim 150.000 per maand…

Het betreft een vrijwillige functie, maar je krijgt er bizar veel voor terug. Gratis toegang (wellicht ook backstage), een enorm bereik, een onvergetelijk weekend, een geweldige springplank voor je toekomstige carrière en een eeuwige cultstatus op festivals. Word daarom nu het gezicht van Festileaks!

Klinkt als muziek in de oren? Dit is wat je moet doen: maak een Snapchat of Instagram Story van ongeveer een minuut waarin je jezelf voor ons pitcht. Waarom ben jij de perfecte social reporter? Wat ga je ons laten zien in je filmpjes? Upload het op YouTube en drop de link onze kant op, samen met je details. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

[mks_button size=”large” title=”Naar het contactformulier” style=”squared” url=”http://festileaks.com/contact” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]