Quiz

Hoe goed ken jij de Rock Werchter geschiedenis?

Rock Werchter kent vele legendarische momenten. De intrede van nieuwe genres, bijzondere optredens en moddergevechten. Niets is te gek voor het Belgische festival, en daarom houden we er zo van!

Elke editie is onvergetelijk, ook Rock Werchter 2017 gaat al de boeken in. Niet gek natuurlijk met zoveel grote namen op de affiche. Foo Fighters, Arcade Fire en Radiohead reizen dit jaar af naar Werchter, en dat zijn nog maar drie van de vele namen die de affiche sieren! Maar voor het zover is kijken we terug naar de afgelopen edities. Denk jij echt alles te weten over Rock Werchter? Test je kennis en doe de FestiQuiz!

Festileaks FestiQuiz

Wil je jezelf nog meer schouderklopjes kunnen geven? Gelukkig hebben we nog meer voor je klaar staan. Maak ook eens een andere toffe FestiQuiz!

Rock Werchter 2017

Foto: Jason Asare

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met onder andere Radiohead, System Of A Down, Linkin Park, Arcade Fire, Foo Fighters, Alt-J en Kings of Leon zijn er al een aantal legendarische bands geboekt. De ticketverkoop van het festival is inmiddels gestart. Voor iedere dag zijn er kaarten beschikbaar en ook weekendtickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

About the author
Alejandra

Alejandra

Instagram Team! Klein meisje met groot liefde voor concerten en festivals. Muzieksmaak van Rammstein tot Mozart en Jack Ü tot Tame Impala. Met een goed wijntje van live muziek genieten is mijn ideale avond!

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X