LCD Soundsytem is terug in 2017! De band staat op het Amerikaanse Shaky Knees Music Festival. Daarnaast zijn onder andere The xx, The Pixies en Phoenix bevestigd.

Het bleef niet bij dit viertal namen. Zie hier de volledige line-up van Shaky Knees Music Festival 2017:

shaky-knees-music-festial-line-up-2017

Naast deze lading namen zijn ook de weekendkaarten in de verkoop gegaan. Weekendkaartjes kosten 185 dollar en zijn te koop via de website van het festival.

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft drie studioalbums uitgebracht. Het meest recente album stamt uit 2010. Op 2 april 2011 gaf de band een afscheidsconcert in Madison Square Garden. In december 2015 werd de stilte echter al doorbroken met de Kerstsingle Christmas Will Break Your Heart. Een tour werd niet uitgesloten en zo was daar de aankondiging voor het optreden op Coachella. Er volgden meer optredens op onder andere Roskilde, Lowlands en Pukkelpop. Momenteel zou er gewerkt worden aan een nieuw album.

Aankomend jaar doet LCD Soundsystem dus weer festivals aan. Of de band ook de oversteek naar Europa maakt is nog even afwachten.

Shaky Knees Music Festival 2017

Shaky Knees Music Festival wordt gehouden in Atlanta van 12 tot en met 14 mei. In 2013 vond de eerste editie plaats. Afgelopen editie stonden onder andere Florence + The Machine, My Morning Jacket en The 1975 op de affiche. Een ticket voor het festival kost 185 dollar en is te koop via de website van het festival.

DELEN
Mink
Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.