Kasabian tweede headliner Reading & Leeds 2017

Reading festival
Reading festival

Lowlanders en Pukkelpoppers opgelet! Reading & Leeds 2017 brengt ons vandaag weer een update van de affiche. Kasabian is de tweede headliner van het dubbelfestival. Onder de verse namen zijn ook Two Door Cinema Club, Flume, Jimmy Eat World en The Amity Affliction.   

Onder de vele nieuwe namen zijn ook Jimmy Eat World, Circa Waves, Rat Boy, Wiley en The Amity Affliction. Het festival heeft bovendien een extraatje weten te bedingen: voor Kasabian, Flume, Jimmy Eat World en The Amity Affliction betreffen het UK Festival exclusives. Deze acts voegen zich bij de al eerder aangekondigde Muse, Major Lazer, Bastille, Architects en Glass Animals. De line-up tot nog toe:

Reading & Leeds 2017

Lowlands en Pukkelpop

Ieder jaar houden we de line-up van Reading & Leeds in de gaten, met het oog op Lowlands en Pukkelpop. Reading Leeds 2017 vindt een week na beide festivals plaats en de kans is dus groot dat de festivals overlap kennen op de festivalposters. Ben je van plan om in augustus te gaan festivallen? Bereid je dan volledig voor! Festileaks biedt je ontzettend veel informatie over beide festivals:

[one_half]
Lowlands programmapagina >>
Lowlands festivalrapport 2016 >>
Lowlands Spotify playlist >>
Lowlands Forum >>
[/one_half]

[one_half_last]
Pukkelpop programmapagina >>
Pukkelpop festivalrapport 2016 >>
Pukkelpop Spotify playlist >>
Pukkelpop Forum >>
[/one_half_last]

Reading & Leeds 2017

Reading & Leeds Festival is een dubbelfestival en wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading en in Bramham Park in Leeds. Artiesten die de eerste festivaldag optreden in Reading, staan de volgende geprogrammeerd in Leeds en vice versa. Het festival vindt dit jaar plaats op 25 t/m 27 augustus en deelt regelmatig namen met Lowlands en Pukkelpop. Vorig jaar waren Red Hot Chili Peppers en Foals de trekpleisters. Tickets vind je op de website en kosten ongeveer €249,-. Je kunt ook in termijnen betalen.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen