Het is even stil geweest, maar hier is dan weer nieuws vanuit Rock Werchter. Het Belgische festival maakt vandaag de komst van Oscar and the Wolf bekend.

Max Colombie en de zijnen spelen het festival op vrijdag 30 juni. Die dag staat ook onder andere Radiohead gepland.

Het is de derde keer dat Oscar and the Wolf op Rock Werchter staat. Eerder stonden ze er in 2014 en 2015.

Het festival maakte eerder al de komst bekend van Imagine DragonsArcade Fire en Kings of Leon voor de donderdag, Radiohead voor de vrijdag, Blink-182System of a Down en Linkin Park voor de zaterdag en alt-J en Foo Fighters voor de laatste dag.

Rock Werchter 2017

Featured image for 'Rock Werchter 2016 (official)'

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!