Pukkelpop

Pukkelpop 2017 nieuws in aantocht

Volgens de dochter van festivalbaas Chokri Mahassine komt er groot nieuws aan wat betreft het Belgische Pukkelpop. Dit is opmerkelijk, over het algemeen komt de organisatie pas veel later met het eerste nieuws.

Sarah Mahassine, die naast de dochter van festivalbaas Chokri Mahassine tevens Snapchatster is voor het festival, stuurde op 8 januari deze tweet de wijde wereld in. Verdere uitleg ontbreekt, maar we wilden jullie dit opmerkelijke nieuwtje toch zeker niet onthouden. Voor de vorige editie kwam de organisatie pas op woensdag 16 maart met de eerste namen op de proppen, en voor de eerdere edities lag dit moment niet veel eerder.

Op ons forum zijn de discussies al in volle gang, wiens naam prijkt er op de affiche voor de komende editie van het festival? Wij zijn benieuwd. Waar hopen jullie op?

Pukkelpop 2017
Bron: Facebook Pukkelpop
Bron: Facebook Pukkelpop

Het Belgische festival vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Hoewel er nog geen namen bekend zijn, gaan er wel geruchten over mogelijke headliners voor het festivalseizoen van 2017. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival.

Tags
About the author
Yara

Yara

Momenteel derdejaars student Communication & Media aan de Erasmus Universiteit en stagiaire bij Mojo Concerts. Verliefd op vinyl en sparende voor een busje om alle festivals mee af te gaan.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *