Later dit jaar krijgen we een nieuw album van Queens of the Stone Age. Ten minste, als we Mastodon-bassist Troy Sanders mogen geloven.

Troy Sanders van Mastodon is bezig met een zijproject, Gone is Gone, samen met Queens of the Stone Age-gitarist Troy Van Leeuwen en At The Drive In-drummer Tony Hajjar. In een interview met Rolling Stone Magazine verklapte hij dat de drie bands bezig zijn met nieuw werk.

“Queens of the Stone Age, Mastodon and At the Drive-In have all been recording, and we all have new records coming out this year. We’ve all been extremely busy writing and recording, and we’re about to get super busy touring the world.”

Queens of the Stone Age

Het eerste album van de Amerikaanse band kwam in 1998 uit. Ondertussen heeft QOTSA zes albums opgenomen. In 2013 verscheen het laatste album “… Like Clockwork”, waarop Dave Grohl de drumpartijen weer inspeelde. De laatste maanden werd al meerdere keren naar een zevende telg gehint. Zowel frontman Josh Homme als gitarist Troy Van Leeuwen zeiden dat de band de studio in zou duiken. Info over een releasedatum of tour is er evenwel nog niet.

DELEN
Boris

Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.