The Killers en meer naar Bråvalla Festival 2017

Albuquerque/New Mexiko

The Killers staat op zaterdag 1 juli op het Zweedse Bråvalla Festival 2017. Dat bevestigt de organisatie van het festival via Facebook. Daarnaast bevestigt het festival nog vijf nieuwe namen.

Naast The Killers kondigt Bråvalla Festival ook The Chainsmokers, Adept, Laleh, Of Mice and Men en LP aan. Hiermee komt het totaal aantal optredende acts op het Zweedse festival op 18. Eerder werden onder meer System of a Down en Linkin Park aangekondigd.

The Killers ook naar België en Nederland?

Ook deze bevestiging voor The Killers is rond Rock Werchter. Het Zweedse Bråvalla vindt plaats in hetzelfde weekend als het Belgische festival. De kans dat de band ook België een bezoek brengt lijkt daardoor groter te worden. Met een Rock Werchter-donderdag vol headliners en The Killers op vrijdag en zaterdag in Scandinavië is de zondag van Rock Werchter (2 juli) echter nog de enige mogelijkheid.

De komst van The Killers naar Down The Rabbit Hole, Best Kept Secret of Pinkpop is ook niet uitgesloten. De band is zowel in juni als in juli op tour en heeft tijdens de weekenden van deze Nederlandse festivals nog een gat in de agenda. Welk festival gaat er met de band aan de haal?

Bråvalla 2017

Het Bråvalla Festival vindt plaats 28 juni tot en met 1 juli in het Zweedse Norrköping.  Eerder werden onder andere Linkin Park, System Of A Down en Ellie Goulding aangekondigd. Het festival deelt vaker namen met Rock Werchter. In 2016 waren Rammstein en Editors zowel in België als in Zweden te vinden. Tickets voor het festival zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.

 

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.