Hoera! De line-up van Bonnaroo is zojuist bekend gemaakt. Onder andere Red Hot Chili Peppers, The Weeknd en The xx zijn in het weekend van 8 tot en met 11 juni op het festival te vinden. De kaartverkoop is direct gestart.

Naast bovengenoemde namen maakt het festival onder meer de komst van Chance The Rapper en Flume bekend. Ook is Bonnaroo het tweede festival waar Royal Blood te vinden is. Eerder werd een optreden op Governors Ball al bevestigd. Al deze acts voegen zich bij U2. Het optreden van de Ieren werd afgelopen maandag al bekend gemaakt. De volledige line-up van het festival ziet er daarmee als volgt uit:

bonnaroo-2017

 

Naast de bekendmaking van de line-up, gaan ook de kaarten direct in de verkoop. Voor $299,50 ben je er het gehele weekend bij.

Bonnaroo 2017

Bonnaroo

Bonnaroo 2017 vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 juni. Net als afgelopen jaren strijkt het Amerikaanse festival neer in Manchester, Tennessee. Waar het festival traditiegetrouw in het zelfde weekend als Pinkpop plaats vindt, is dat dit jaar een week later. Desondanks betekent een optreden op Bonnaroo voor veel bands dat een optreden op het Nederlandse festival niet meer gaat gebeuren. Wel komen veel acts later nog naar Europa.

Tickets voor het Amerikaanse festival zijn er vanaf $299,50. Daarvoor krijg je dan wel optredens van meer dan 130 artiesten verspreid over vier dagen. Meer informatie over het festival vind je op haar website.

 

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.