Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een onmisbaar onderdeel van de shop uit: de tenten.

10. Pop-up tent 2 Seconds – twee personen (€56,99)

Pop up tent 2 Seconds

Een tent opzetten was nog nooit zo makkelijk. Terwijl anderen nog zwetend met tentstokken staan te stoeien, zit jij al met een biertje in de hand voor je tent. Laat het festival maar beginnen!

Hebben!

9. Bravo 300 tent – twee tot vier personen (€118,96)

Bravo 300 tent

Hier hoef jij geen nachtje over te slapen. Tunnelvisie is wat je hebt na het zien van jouw nieuwe festivalhuis. Het geeft je wel meteen een luxeprobleem, want welke van de twee ingangen ga jij nemen? Eén ding is zeker; als jij hier binnen bent voel je je meteen thuis.

Hebben!

8. Coleman Bering 4 – twee personen (€175,-)

Coleman Bering 4

Huisje, boompje, feestje. Je nieuwe beste vriend, mits jij van een nette tent en slapen houdt. Met deze groene rakker heb jij de boel mooi op orde. Gaat het regenen? Geen probleem, want jij zit of staat hier altijd hartstikke droog.

Hebben!

7. Kampeertent Arpenaz 2+ – één persoon (€32,99)

Kampeertent Arpenaz 2+

Less is more, zeggen ze dan. Simpel, maar wel droog. En je houdt genoeg geld over voor een paar extra biertjes. Tel uit je winst.

Hebben!

6. Flash 2 – één persoon (€224,96)

Flash 2

In voor- en tegenspoed, door weer en wind. Deze tent helpt je overal doorheen. Hij biedt je luifels voor als het gaat regenen en een ventilatie waar je u tegen zegt, zodat jij ’s ochtends heerlijk door kunt slapen. Hij is je beste vriend tijdens het festivalseizoen en bovendien nog geen 2,5 kg.

Hebben!

5. Vango Alpha 300 River – twee personen (€120,-)

Vango Alpha 300 River

Home is where deze tent is. Dit is precies wat jij wil. Een goede slaapplek waar jij je kleren niet van de afgrond moet redden met plastic zakken, als het gaat regenen. De ruimte in de voortent is ook niet mis. Hier kunnen je stinkvoeten verlost worden van je schoenen én kun jij nog even snel wat uurtjes slaap pakken in het andere gedeelte.

Hebben!

4. Air Seconds 4.2 XL – twee tot vier personen (€339,99)

Air Seconds 4.2 XL

Stoom afblazen doe je vanaf nu op je tent. Met deze opblaasbare tent kan iedereen die te hoog van de toren blaast zijn laatste adem kwijt. Wat ontstaat is je favoriete nieuwe slaapplek. De plastic ramen hebben zelfs gordijnen. Storm of niet, deze tent is water- en windbestendig. Hiermee ben jij verzekerd van het gevoel je eigen mansion te hebben.

Hebben!

3. Trekkingtent Quickhiker Ultralight – één persoon (€149,99)

Toegegeven: niet alle opblaasfiguren van FeestDJRuud passen hierin, maar hij is wel makkelijk opgezet en weegt bijna niets. Bovendien is het een goed excuus om met regen bij iemand anders in de tent te schuilen. Voor de echte avonturiers die niet veel nodig hebben.

Hebben!

2. Arpenaz Family 4.1 – drie personen (€99,99)

Arpenaz Family 4.1

“Welkom in de feesttent”, zou Kraantje Pappie zeggen. Regenbuien zijn verleden tijd, want jij zet gewoon je boxen aan en hoeft de deur niet meer uit. Menig festivalganger zal jaloers op je zijn, want jij kunt ’s ochtends ook nog eens staand omkleden.

Hebben!

1. Lighting 2 – twee personen (€202,46)

Lighting 2

De binnenkant is belangrijker dan de buitenkant. Deze tent weet dat slim te combineren door zijn stokken gewoon aan de buitenkant te plaatsen. En met een uiterlijk dat op de Opera House lijkt zijn wij helemaal verkocht. Zo kun jij je festivalflirt in je tentje lokken.

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Alle tenten zijn te bestellen in onze shop!

DELEN
Marloes
Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys, Oscar and the Wolf en Tame Impala. Sinds vorig jaar standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.