Bekijk hier de trailer voor Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2016

Het affiche van Rock Werchter is spectaculair, dat mag dagelijks worden gezegd. Het festival komt nu met een trailer die minstens net zo spectaculair is.

Afgelopen vrijdag maakte het festival onder meer de komst van Soulwax, Frank Carter, Rae Sremmurd en Mura Masa bekend. Zij voegen zich bij de rest van de indrukwekkende line-up, die bestaat uit onder meer Kings of LeonArcade FireRadioheadSystem Of A DownLinkin Park, en natuurlijk de spetterende afsluiter op de zondagavond: Foo Fighters.

Hieronder vind je de trailer met alle huidige namen van het affiche. Probeer nog maar eens niet af te tellen tot 29 juni.

Met de bus van Nederland naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

[mks_button size=”large” title=”Meer info & boeken” style=”squared” url=”https://festival.travel/travel/festivalbussen/rock-werchter-bus/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Rock Werchter 2017

rock werchter publiek

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen