Electric Castle komt vandaag met een flinke lading nieuwe namen voor de aankomende editie. Het Roemeense festival voegt onder meer Trentemøller, SOHN en Deadmau5 toe aan de line-up. 

In het filmpje hieronder vind je een overzicht van de nieuwe aankondigingen.

Eerder werden onder meer Nero, Alt-J en Moderat toegevoegd aan de line-up van het festival.

Deadmau5

De Canadese producer Deadmau5 draait inmiddels al weer 10 jaar mee in het de muziekwereld. In 2005 bracht hij zijn debutalbum Get Scraped uit, maar het grote succes liet wachten tot 2007, toen hij te horen was op een remixalbum van Tiesto. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de grote internationale (festival)podia. Deadmau5 stond in het verleden onder meer op Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter, maar ook op Ultra Music Festival, Coachella en Glastonbury. Ook deze zomer staat Deadmau5 met masker en al op verschillende Europese festivals.

Electric Castle 2017

Electric Castle vindt plaats op een hele bijzondere locatie, namelijk bij het Baffny kasteel in Roemenië. Hoewel de line-up voornamelijk uit dancemuziek bestaat, biedt het festival ook podium aan grote namen van andere genres. Zo stonden de afgelopen jaren naast Skrillex, the Prodigy, Rudimental en Fatboy Slim ook Die Antwoord, Sigur Rós, Parov Stelar en Bring Me The Horizon op het podium. Dit jaar vindt het festival plaats van 13 tot en met 17 juli.  Een ticket voor vier dagen toegang tot het festival inclusief camping kost rond de €95,-.

Tickets Electric Castle 2017