Eddie Vedder en meer naar Firenze Rocks 2017

pearl jam

Groot nieuws uit Italië deze ochtend! Firenze Rocks maakte bekend dat niemand minder dan Eddie Vedder een van de headliners op het Toscaanse festival is.

Firenze Rocks is het eerste festival in Europa voor de Pearl Jam-zanger aankomende zomer. Eddie Vedder zal op 24 juni op het festival staan, samen met The Cranberries en Glen Hansard. De frontman van Pearl Jam treedt solo op op het Italiaanse festival.

Eddie Vedder

Eddie Vedder heeft niet echt een introductie nodig. Al jarenlang kennen we hem als zanger van Pearl Jam, een van de meest succesvolle grungebands ter wereld. Daarnaast heeft hij ook een succesvolle solocarrière: in 2007 maakte hij de soundtrack voor de film Into The Wild. Vier jaar later bracht hij zijn meest recente solo-album Ukelele Songs uit.

Firenze Rocks 2017

In 2017 vindt de eerste editie van Firenze Rocks plaats, in de gelijknamige stad in Italië. Het festival wordt gehouden van 23 tot en met 25 juni. Eerder werden al Aerosmith, System Of A Down, Placebo en Prophets Of Rage bevestigd voor het festival. Er zijn alleen dagtickets te koop. De prijzen variëren van €55,- tot €75,-. Voor meer informatie over de kaarten en het festival zelf, kijk op de website.