Het eerste festival voor Queens Of The Stone Age: Fuji Rock Festival 2017

queens of the stone age

Afgelopen week werd al bekend dat Queens Of The Stone Age volop bezig is met een nieuw album. Vandaag wordt ook het eerste festivaloptreden van 2017 bekend. Josh Homme en co. staan komende zomer op Fuji Rock Festival.

Het Japanse festival maakt vandaag niet alleen de komst van Queens Of The Stone Age bekend. Ook acts als Björk, LCD Soundsystem en The xx sieren het affiche. Daarnaast vinden we Major Lazer, Lorde en Aphex Twin bij de grote namen van het festival.

Wat de gevolgen zijn van deze bekendmakingen moet nog blijken. Het festival vind eind juli plaats en dus ruim na festivals als Rock Werchter en Pinkpop. Ook is er nog meer dan voldoende tijd om naar Europa te komen voor de festivals in augustus, zoals Pukkelpop en Lowlands.

Fuji Rock Festival 2017

Fuji Rock Festival is een Japans festival dat wordt gehouden in Naeba. Dit jaar vind het festival plaats van 28 tot 30 juli. De naam van het Japanse festival stamt van de eerst locatie: de Fujiberg. Afgelopen jaren kende het festival headliners als Muse, Red Hot Chili Peppers en Foo Fighters. Dit jaar sieren onder meer Queens Of The Stone Age het affiche. Een kaartje voor het gehele festival heb je vanaf 39.800 Yen. Omgerekend is dit ongeveer €330,-. Een dagkaart voor het festival is verkrijgbaar vanaf 17.000 Yen, zo’n €140,-. Meer informatie vind je op de website van het festival.