Zwarte Cross 2017 strikt een naam van formaat! Golden Earring, de oudste band van Nederland, komt naar Lichtenvoorde. Het is een van de 13 bands die het festival vandaag aankondigde.

Golden Earring bestaat al sinds 1961 en haalde wereldwijde bekendheid met hits als ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’. Dat ze nog nog niet versleten zijn, mag zeker zijn. Ze brachten in 2015 nog een EP uit en zijn dit jaar te vinden op de festivals. Eerder werden ze aangekondigd voor ParkCity Live.

Alle nieuwe namen van vandaag:

Vorige week presenteerde het festival ook een aantal nieuwe namen:

Zwarte Cross 2017

Foto: Kamiel Scholten

Ook dit jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde en wel op 13 tot en met 16 juli. Er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor de vrijdag van het festival. Bovengenoemde namen voegen zich bij onder meer Wolfmother, Sabrina Starke en Kenny B. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over dit mooie festival? Check dan ook onze programmapagina van het festival. Zoek je naar de ultieme voorbereiding? Abonneer je dan op onze festival playlist!

DELEN
Boris
Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.