Vrijdagmiddag 16:00 uur is nog ver weg, maar vandaag is daar wel een nieuwe naam voor Rock Werchter. Mark Lanegan Band bevestigt zelf zijn optreden op het Belgische festival!

De Amerikaanse zanger is op donderdag 29 juni op het festival te vinden. Mark Lanegan voegt zich daarmee toe aan een dag met onder andere Arcade Fire en Kings Of Leon.

Naast Rock Werchter bevestigt Mark Lanegan ook optredens op Glastonbury en Main Square Festival. Ook komt de Amerikaan op zaterdag 1 juli naar Nederland. Dan doet hij de Effenaar in Eindhoven aan. De volledige speellijst van de Gargoyle Tour vind je hieronder.

Mark Lanegan Band

Mark Lanegan is een singer-songwriter die voornamelijk rockmuziek maakt. De in 1964 geboren Amerikaan begon zijn carrière in 1984 toen hij grunge band Screaming Trees oprichtte. Ook speelde de Amerikaan lange tijd in Queens of the Stone Age waar hij onder meer op het legendarische album Song for the Deaf  te horen was. Daarnaast werkte Mark Lanegan met onder andere Massive Attack en Warpaint en was hij op de soundtrack van diverse films te horen. Tegenwoordig brengt hij albums uit en treedt hij op onder zijn eigennaam.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!