Nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole 2017! De organisatie van het festival voegt onder meer Moderat en Nicolas Jaar toe aan het programma.

Bij Moderat en Nicolas Jaar blijft het niet. Het festival in Beuningen voegt maar liefst 23 nieuwe namen toe aan de line-up. Zo staan ook Father John Misty, Rag ‘N’ Bone Man en Trentemøller op het affiche. Daarnaast maakt de organisatie ook namen als Sohn en Temples bekend. Alle nieuwe bevestigingen vind je hieronder.

Onder meer Oscar and the Wolf, Bazart en Cage The Elephant werden eerder al aangekondigd voor Down The Rabbit Hole 2017. Afgelopen dinsdag moest het festival helaas mededelen dat Massive Attack en Anderson. Paak niet meer op Down The Rabbit Hole 2017 te zien zijn. Daarnaast maakte de organisatie bekend dat er nog een hoop nieuwe namen aan de affiche toegevoegd zouden worden. Vandaag is het dan zover: gloednieuwe pareltjes voor het zomerfestival in Beuningen! Gisteren kon ook Bear’s Den toegevoegd worden aan de affiche, de band bevestigde zichzelf op Radio 2.

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!