Vrijdagmiddag 16.00 uur; tijd voor nieuwe namen voor Rock Werchter! Deze week gaan we het weekend in met de bekendmaking van onder meer Rag’N’Bone Man.

Gelukkig blijft het daar niet bij. Het Vlaamse festival maakt een heel pakketje namen bekend. Hieronder vind je alle artiesten die het festival vandaag aankondigt.

  • Cigarettes After Sex (29 juni)
  • Birdy (30 juni)
  • Passenger (1 juli)
  • Charli XCX (1 juli)
  • Glass Animals (1 juli)
  • Rag’n’Bone Man (2 juli)
  • Nothing But Thieves (2 juli)

Vorige week maakte Rock Werchter de komst van onder andere Nathaniel Rateliff & The Night Sweats bekend. Met headliners als Radiohead, Arcade Fire en Foo Fighters worden de nieuwe namen toegevoegd aan ‘nu al de beste line-up van 2017’.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart, kaarten voor zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Voor een combiticket betaal je € 236,-. Een dagticket kost € 100,-. De tickets zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

DELEN
Stijn
Vanuit Nijmegen richt deze student zich volledig op de nieuwsredactie. Heel veel liefde voor The Killers, The Gaslight Anthem en Biffy Clyro.