Best Kept Secret 2017 maakt een nieuwe lading van 60 nieuwe namen bekend! Het festival voegt onder andere Run The Jewels, Agnes Obel en King Gizzard & The Lizard Wizard toe aan de affiche.

Het was even geduld hebben, maar dan heb je ook wat. Naast bovengenoemde namen, staan onder meer ook Aurora, Floating Points, George Ezra, James Blake, Metronomy, Soulwax, RY X, The Boxer Rebellion en Wild Beasts op de affiche. Check alle nieuwe toevoegingen op de poster hieronder:

BKS affiche

De nieuwe namen voegen zich bij reeds bekendgemaakte headliners Radiohead en Arcade Fire.

In aanloop naar deze aankondiging maakte al veel acts hun komst bekend. Onder meer Cigarettes After Sex en Yussef Kamaal verklapten de komst naar Hilvarenbeek. Deze week bevestigde Friendly Fire ook de komst van Chris Cohen voortijdig.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er al 2 headliners bekend. Weekendtickets zijn al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag zullen morgen  in de voorverkoop gaan, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?