Rock Werchter zet zichzelf weer goed in de kijker. Onder andere Prophets of Rage staat in 2017 op de weide van Werchter. De beste line-up van 2017, aldus Consequence of Sound, wordt hiermee nog een beetje beter.

Kaleo bevestigde het optreden op Rock Werchter eerder vandaag al zelf. Het volledige pakketje namen dat vandaag bevestigd is door de organisatie van het festival ziet er als volgt uit:

  • Benjamin Clementine (zondag 2 juli)
  • Crystal Fighters (zaterdag 1 juli)
  • Kaleo (vrijdag 30 juni)
  • Prophets of Rage (donderdag 29 juni)
  • The Kills (zondag 2 juli)
  • Warhaus (vrijdag 30 juni)

Onder de al bevestigde namen voor Rock Werchter 2017 staan onder meer Kings of Leon en Arcade Fire op de donderdag. De grotere namen op de vrijdag zijn Radiohead en Oscar And The Wolf. De zaterdag kan je System Of A Down en Linkin Park zien en Rock Werchter 2017 sluit af met Foo Fighters op de zondag

Rock Werchter 2017

rock werchter publiek

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!