Een nieuw pakketje namen voor Paaspop. Het festival uit Schijndel maakt bekend dat onder andere Bazart en Seasick Steve het festivalseizoen komen openen. 

Naast bovengenoemde acts staan ook The Amazons, Gavin James en Rondé op het Brabantse festival. Daarnaast kondigt Paaspop een heuse George Michael tribute aan. Bij deze nieuwe namen blijft het echter niet. Het festival onthult dat EncoreAmsterdam het feestje in de Roxy op zondagnacht verzorgt. Encore neemt onder meer Abstract en WaxFiend mee om de nacht in te dansen. Alle nieuwe namen vind je hieronder:

Al deze nieuwe acts sluiten aan bij onder meer Doe Maar, Waylon, Crystal Fighters en Netsky. Daarnaast zorgt het festival dit jaar ook voor een goede dosis comedy. Guido Weijers en Hans Teeuwen komen half april naar Schijndel voor een optreden.

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Renata Szostek @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. De ticketverkoop is al in volle gang. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 59,- en voor een weekendticket betaal je € 109,-. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Maar er was veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van afgelopen editie. Dit jaar zijn onder meer Doe Maar, Netsky en Kensington de publiekstrekkers van het festival. Wil je meer informatie over het Brabantse festival? Check dan even onze programmapagina en de website van het festival!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?