Radiohead
Quiz

Quiz: Hoe goed ken jij de lyrics van Radiohead?

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe FestiQuiz. Radiohead heeft inmiddels een groot oeuvre opgebouwd. Ken jij alle lyrics nog?

Met de aankondiging van de komst van Radiohead naar Best Kept Secret en Rock Werchter begon ook de persoonlijke voorbereiding op deze festivalshows. Een essentieel deel hiervan is natuurlijk het kennen van de lyrics. Stel je voor: je staat op de eerste rij, Johnny Greenwood kijkt je door zijn lange haren stiekem aan en jij staat de tekst maar een beetje mee te brabbelen. Dat maakt natuurlijk geen goede indruk. Heb jij de lyrics van Radiohead wél onder de knie? Test het hier!

 

Festileaks FestiQuiz

Wil je jezelf nog meer schouderklopjes kunnen geven? Gelukkig hebben we nog meer voor je klaar staan. Maak ook eens een andere toffe FestiQuiz!

About the author
Thomas

Thomas

Student Spaanse Taal, Cultuur en Literatuur in Nijmegen. Gespecialiseerd op het gebied van Red Hot Chili Peppers-lyrics. Vaste Pinkpop-ganger en daarnaast vaak te vinden in Amsterdam. Kan uren vertellen over het paradijs dat Sziget heet.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X