Bij Studio Brussel is het deze week ‘De Week Van Eigen Kweek’. In het kader daarvan voegt Rock Werchter 2017 de Belgische act Het Zesde Metaal toe aan de line-up. Ze spelen op donderdag 29 juni op het festival.

Het Zesde Metaal voegt zich bij het een nu al jaloersmakende line-up met o.a. Foo Fighters, Radiohead, Arcade Fire, Kings Of Leon, Linkin Park en System Of A Down. Met al deze prachtige namen werd het festival nu al benoemd tot beste festival van 2017.

Het Zesde Metaal

Het Zesde Metaal is een Belgische band die onder leiding staat van frontman Wannes Cappelle. De band is al actief vanaf 2005 en bracht vorig jaar hun vierde studioalbum uit. Rock Werchter is niet het eerste festival voor Het Zesde Metaal dit jaar. Eerder werd het vijftal al bevestigd voor Cactusfestival.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart, kaarten voor zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Voor een combiticket betaal je € 236,-. Een dagticket kost € 100,-. De tickets zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.