Rock Werchter laat de trein stevig doorrijden. We krijgen vandaag opnieuw nieuwe namen voor het festival. In het nieuwe pakketje vinden we onder meer onder andere Xavier Rudd en Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. 

Bij de bekendmaking van vorige week beloofde Rock Werchter deze week nieuwe namen. Die belofte maken ze nu waar. Alle namen op een rijtje zijn:

  • Xavier Rudd (donderdag 29 juni)
  • Whitney (donderdag 29 juni)
  • Nathaniel Rateliff & the Night Sweats (vrijdag 30 juni)
  • Jimmy Eat World (zaterdag 1 juli)
  • Machine Gun Kelly (zaterdag 1 juli)
  • G-Eazy (zondag 2 juli)
  • Tourist LeMC (zondag 2 juli)

Het blijft vandaag niet bij nieuwe namen. Vanaf nu zijn namelijk ook de Camping Regular-tickets te koop. Wil je liever niet op The Hive staan, maar wel kamperen. Koop dan dit campingkaartje.

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet enkel razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er een uitgebreide dienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

Meer info & boeken

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart, kaarten voor zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

DELEN
Boris
Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.