En ja hoor, weer een toevoeging aan de line-up van Rock Werchter 2017! Ditmaal gaat het om het populaire Amerikaanse DJ duo The Chainsmokers.

The Chainsmokers betreedt op 29 juni het podium van Rock Werchter. Met de bekendmaking van de 21e naam begint het affiche van het Belgische festival steeds meer vorm te krijgen. Het DJ duo krijgt op Rock Werchter gezelschap van onder meer Foo Fighters, Radiohead en System Of A Down.

The Chainsmokers

De heren van The Chainsmokers komen oorspronkelijk uit New York en zijn al actief onder de huidige naam sinds het jaar 2012. De echte doorbraak liet echter nog even op zich wachten, wereldwijde bekendheid genoten de heren pas sinds 2014 door de release van hun single #Selfie. Momenteel bestaat het repertoire van de band uit twee albums, Bouquet en Collage. Bovenstaand nummer kwam uit in 2016 als het resultaat van een samenwerking met Halsey en is het eerste nummer van het duo dat een eerste plek bereikte in o.a. de Nederlandse top 40.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli, zoals vanouds in het dorpje Werchter. De tickets voor het festival gingen op 19 november 2016 in de verkoop. Voor een combiticket betaal je €236,-, losse dagtickets kosten je €100,-. De zaterdag is helaas al uitverkocht, voor de andere dagen zijn er nog wel tickets te verkrijgen. Deze tickets haal je gemakkelijk via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!