Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: The Chainsmokers op Ultra Music Festival 2016. 

Over een kleine vijf dagen is het zover: The Chainsmokers in AFAS Live. Met de hits die de mannen uitpoepen is het onmogelijk stil te blijven zitten. Daarom is het de hoogste tijd om de beentjes op te warmen en alvast flink in de stemming te komen. Zie jij de DJ’s liever op een zonnige festivalweide? Niet getreurd. Op 29 juni zijn ze ook te vinden op het podium van Rock Werchter. Kortom, genoeg tijd om het concert hieronder grijs te draaien.

The Chainsmokers

Het Amerikaanse DJ duo, bestaande uit Drew Taggart en Alex Pall, staan sinds 2012 bekend onder de naam The Chainsmokers. In 2014 braken de mannen door met het nummer ‘#Selfie’. In sneltreinvaart werden ook andere nummers opgepikt in de hitlijsten. Onder andere ‘Roses’, ‘Don’t Let Me Down’ zijn beloond met veel lof vanuit het publiek. De muzikale sweet spot werd echter helemaal geprikkeld met het nummer ‘Closer’, dat in samenwerking met Halsey in 2016 verscheen. Momenteel bestaat het repertoire uit de twee albums Bouquet en Collage. Mocht de stijgende lijn aanhouden, dan is er met zekerheid te zeggen dat we nog veel meer gaan zien van het populaire DJ duo.

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks Youtube kanaal.