Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Two Door Cinema Club op Reading Festival 2016.

Het is bijna zo ver: over iets meer dan een week komt Two Door Cinema Club naar Nederland voor drie concerten. Op 28 februari staan ze in Tivoli (Utrecht) en op 3 maart in Paradiso (Amsterdam). Na hun show in Amsterdam zijn ze nog te vinden in de Patronaat in Haarlem waar ze optreden met een DJ-set. Ben jij er bij? Je kunt nu alvast opwarmen met het fantastische optreden dat ze afgelopen zomer op gaven!

Two Door Cinema Club

Het genre waaronder Two Door Cinema Club valt is net zo’n mond vol als de naam van de band zelf: ‘electropop-indierockband’ is het juiste woord om de Ierse band te omschrijven. De band werd in 2007 opgericht en heeft inmiddels drie studioalbums op hun naam staan. Met hun laatste album, Gameshow, ging de band afgelopen zomer de grote Europese festivals langs. Ze stonden onder meer op Glastonbury, Best Kept Secret en Rock Werchter. Momenteel trakteert de band Europa nogmaals op een tour, ditmaal langs de concertzalen.

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks Youtube kanaal.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.