Bij Studio Brussel is het deze week ‘De Week van Eigen Kweek’. In het kader daarvan voegt Rock Werchter 2017 de Belgische act Warhola toe aan de line-up. 

Hij speelt op donderdag 29 juni. Dat is dezelfde dag als Het Zesde Metaal speelt, die gisteren al werden aangekondigd in het kader van de Week van Eigen Kweek.

Warhola voegt zich bij het een nu al jaloersmakende line-up met o.a. Foo Fighters, Radiohead, Arcade Fire, Kings Of Leon, Linkin Park en System Of A Down.

Warhola

Warhola is het andere project van Oliver Symons, ook wel bekend als lid van het populaire Bazart. Zijn nieuwe single ‘Jewels’ kwam onlangs uit: “Ik heb bijna een jaar aan het nummer gewerkt, maar nu ben ik er wel tevreden mee.”, vertelde Oliver bij Studio Brussel. Momenteel zit hij in Zuid-Afrika, waar hij aan z’n solo-plaat werkt die eind dit jaar af moet zijn.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. Wil je er ook graag bij zijn? Dan moet je snel zijn. Zowel de zaterdag– als zondagtickets zijn inmiddels uitverkocht. Voor de overige dagen en voor het hele weekend zijn nog kaarten te verkrijgen. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!

Meer informatie over komende editie vind je op onze Rock Werchter 2017 programmapagina. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma en soms lees je hier een gerucht zelfs sneller.

DELEN
Debbie Spaan
Als Content Manager verantwoordelijk voor de format-, Spotify- en social redactie. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (14x) en DTRH (5x) blijven favoriet.