Quiz

Wat weet jij nog van Rock Werchter 2016?

Rock Werchter 2017 is hot. Zowel festivalgangers als internationale media komen superlatieven te kort als het om de line-up van dit jaar gaat. Maar we zouden daarmee bijna de vorige editie vergeten. Die was ook legendarisch toch? Vandaag in de spotlight: de line-up van Rock Werchter 2016.

We zijn pas halverwege de bekendmakingen, maar Rock Werchter 2017 heeft nu al een jaloersmakende festivalposter. Consequence Of Sound is er zelfs al over uit: de line-up is nu al de beste van allemaal. Het Belgische festival laat daarmee onder andere Primavera Sound, Coachella en Governors Ball achter zich.

Ondanks legendarische festivalshows van onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein lijkt de editie van 2016 in de vergetelheid te geraken. Maar dat laten wij natuurlijk niet toe… doe nu de FestiQuiz, opdat we nooit vergeten!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Ultiem voorbereiden?

Heb je je ticket al in de pocket en wil je je nu al voorbereiden? Of twijfel je nog en ben je benieuwd naar hoe de line-up tot nog toe klinkt? Aarzel dan niet, en check onze Rock Werchter playlist op Spotify!

Check de Rock Werchter line-up nu!
About the author
Debbie

Debbie

'Vice Manager' voor zowel nieuws als rubrieken en prof Spotify nerd. Ik beschouw Paradiso als mijn huiskamer en de festivals als mijn zomervakantie. Faves: Vinyl, Spotify, Balthazar, the National, Editors, Foals, Oscar and the Wolf, Oasis, Joy Division, Talking Heads, Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

X