Mr Scruff heeft via facebook zijn komst naar Down the Rabbit Hole 2017 bevestigd. Het festival in Beuningen is toegevoegd aan de lijst van evenementen waar de Britse DJ optreedt.

In onderstaande afbeelding is te zien dat het festival toegevoegd is aan de evenementen. Eerder werd onder meer de komst van Oscar & the Wolf, Massive Attack en Anderson .Paak bekendgemaakt.

Mr Scruff

Mr Scruff

Mr Scruff is een Britse DJ en Acid jazz-muzikant die al ruim 20 jaar actief is. Hij heeft 7 studioalbums en tientallen singles op zijn naam staan. Hoewel hij al 20 jaar op de planken staat, heeft hij nog vrij weinig Nederlandse festivals op zijn naam staan.

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats op 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole door Festileaks uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!