Zo kun jij bij de Pinkpop Perspresentatie zijn

Op 8 maart zal de volledige affiche van Pinkpop 2017 bekend worden gemaakt. Tijdens de inmiddels traditionele perspresentatie in Paradiso zal er bekend worden gemaakt wie er naast onder meer Justin Bieber en Kings Of Leon op het festival te zien zijn.

Je kan er niet zomaar bij zijn: je kunt alleen maar toegang krijgen wanneer je tickets hebt gewonnen. Maar geen paniek, want hieronder lees jij hoe je deze tickets kunt krijgen.

Pinkpop

Uiteraard geeft de organisatie van Pinkpop zelf kaarten weg voor de perspresentatie. Op de website kun je meedoen aan een prijsvraag, waarmee je kans maakt op twee gastenlijstplekken voor de perspresentatie in Paradiso.

3FM

Ook 3FM mag kaarten voor de perspresentatie weggeven. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de 3FM-website om kans te maken op twee tickets.

Volg de perspresentatie via Festileaks

Geen tickets gewonnen of gewoon geen zin om speciaal voor de perspresentatie de deur uit te gaan? Wij van Festileaks zijn er uiteraard ook bij. Via onze website kun je zoals ieder jaar een liveblog volgen van de perspresentatie, waardoor je als een van de eersten op de hoogte bent van de namen die er bekend worden gemaakt.

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 is de 48ste editie van het langstlopende festival ter wereld. Het vindt voor het eerst in twee jaar weer plaats in het pinksterweekend, van 3 tot en met 5 juni. Tot nu toe zijn Kings Of Leon, Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix, Richard Ashcroft en Nu Of Nooit-winnaar The Ten Bells al bekendgemaakt. De volledige line-up wordt 8 maart bekend tijdens de perspresentatie in Paradiso. Tickets gaan zaterdag 11 maart in de verkoop. Een dagticket kost €95,-, een weekendticket inclusief camping kost €195,-.

Voor meer informatie over Pinkpop 2017, kijk op de website of neem een kijkje op onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over welke namen er nog meer op het festival zullen staan? Lees en praat mee op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen