Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een belangrijk onderdeel van de shop uit: handige items voor op de festivalcamping. Festileaks to the rescue!

10. Happy Blanket Picknickkleed (€ 18,71)

Shop handig

It’s all in the name. Hier wordt je vrolijk van. Uitbrakken was nog nooit zo fijn als op dit heerlijk zachte kleedje. En dat kan vanaf nu ook nadat het geregend heeft, want de onderkant is hartstikke waterdicht. Dit fleece matje is bovendien supermakkelijk mee te nemen.

Hebben!

9. Camp Gear Campingtafel 60 x 40 (€ 29,95)

shop handig

Niet iedereen heeft de luxe van een tafel voor zijn tent, maar het is natuurlijk wel superfijn om hier ’s ochtends aan te kunnen ontbijten. Perfect voor de campinghangers.

Hebben!

8. Ultralight Drysack 30L (€ 23,95)

handig shop

Regenbuien zijn voor jou geen probleem, want jij bergt je waardevolle spullen en setje kleding gewoon op in de drysack. Inderdaad, deze ‘droogzak’ zorgt dat jouw spullen niet door de regen geraakt worden. De zak is reflecterend, dus jij vindt je spullen makkelijk weer terug.

Hebben!

7. Weekmakervrij 6×4 m grondzeil (€ 10,95)

Dit grondzeil helpt jou van de afgrond tijdens de regenachtige dagen in het festivalseizoen. Plaats het onder je tent en jouw voeten en tent blijven droog. Of voor onder je tarp, zodat jouw festivalhuis een kleine, maar betrouwbare uitbouw krijgt. Zo houdt jij altijd een oogje in het zeil 😉

Hebben!

6. Opblaasbaar hoofdkussen Air Basis (€ 4,99)

Shop handig

Hoppa! Zo creëer jij ruimte voor twee sixpack bier in je tas.

Hebben!

5. Opvouwbare Jerrycan 20L (€ 18,95)

shop handig

Vergeet die rijen bij de kraan en de douches, jij hebt vanaf nu je eigen tappunt bij je tent. ’s Nachts verga je niet meer van de dorst en ’s ochtends even douchen is vanaf nu een stuk aangenamer.

Hebben!

4. Nylon scheerlijn 3,5 mm (€2,95)

shop handig

De handdoek die je net gebruikt hebt voor je douchebeurt kun je meteen ophangen aan de scheerlijn. Ideaal!

Hebben!

3. Tarp (€ 24,99)

shop handig

Jij wil een probleemloos festival? Jij krijgt een probleemloos festival. Oké, eerlijk; dat kunnen we niet garanderen. Maar met deze tarp zijn er toch wel genoeg mogelijkheden om je te beschermen. Of dat nu tegen de zon of de regen is, jouw (leef)wereld wordt hier sowieso een stukje groter van.

Hebben!

2. Herlaadbare elektrische pomp (€ 19,99)

shop handig

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Zeg maar dag tegen het zwetend oppompen van je luchtbed. In 2017 leun jij na de helse wachtrij gewoon heerlijk achterover om een nieuw lauw biertje open te trekken. Voor twee tientjes doet deze zwarte krachtpatser het zware werk voor je.

Hebben!

1. Moji Lantaarn (€ 19,95)

shop handig

Jouw licht in de duisternis. Deze Moji lantaarn kun je neerzetten, maar ook ophangen in je tent of aan een tak. Dimmen voor een sfeervol effect of maximale lichtshow, alles kan. Jij hebt het levenslicht gezien en staat vanaf nu te shinen op iedere camping. Bestel hem en hij is er sneller dan het licht.

Hebben!

Ben jij al om? Alle handige campingitems zijn te bestellen in onze shop!