Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een onmisbaar onderdeel van de shop uit: Bluetooth speakers.

10. iDance Mini Blaster BM-1 BL Bluetooth speaker blauw (€24,95)

Omdat een goeie speaker niet duur te hoeft zijn. Voor slechts €24,95 kan dit felblauwe feestelijkheidje van jou zijn en neem jij je favoriete party anthems overal mee naartoe.

Hebben!

9. UE MEGABOOM Rood (€199,-)

        

Even geen actie on stage? Geen paniek! Tover de UE Megaboom uit je backpack en rock on! Creëer een nieuwe hotspot met deze degelijke pretcylinder, die tot wel 20 uur stand kan houden op één batterijlading. Kopen dus!

Hebben!

8. Philips BT100B (€29,95)

Met dit handzame boxje van Philips zet jij overal de juiste toon. Je hoeft er in elk geval niet mee te zeulen, want dit vederlichte hebbedingetje is twee keer zo licht als het gemiddelde pilsje. Gelukkig blijft er door de bescheiden prijs nog genoeg geld over om je armspieren aan de bar te trainen.

Hebben!

7. Veho 360 Mode Retro (€49,99)

Hoewel het label ‘retro’ eerder doet denken aan een duffe, antieke grammofoon dan aan een hypermoderne speaker, is de Veho 360 Mode toch alles behalve ouderwets. Een strak design met lederen afwerking en een supersnelle bluetooth 4.0 verbinding maken hem helemaal van nu. Het enige dat nog aan vroeger doet denken is het zachte prijsje.

Hebben!

6. Bose SoundLink Colour Wit (€139,-)

Beheer de sfeer like a Bose met deze geprezen bluetooth speaker. Verdrijf de verveling en vier de vrijheid met dit draadloos stukje techniek. Door middel van een bereik van minimaal 10 meter dans je moeiteloos de polonaise rond je tentenkamp.

Hebben!

5. iDance Slim Blue 2 GR draagbare Bluetooth speaker groen (€44,-)

Vergeet het Turkse buideltasje, want met deze hippe felgroene bluetooth speaker onder je arm maak jij voortaan helemaal de blits! Even geen MB’s over voor Spotify? Door de geïntegreerde USB-poort kun je ook offline genieten van je favoriete muziek. iDance, you dance, everybody dance!

 Hebben!

4. Marshall Lifestyle Stockwell portable speaker (€199,-)

Bouw je eigen main stage met deze krachtpatser van Marshall. Met dit powerhouse blaas jij iedereen moeiteloos omver en zet je de boel genadeloos op stelten. De headliner moet je helaas wel nog even zelf regelen.

Hebben!

3. House of Marley Chant BT Blue Hemp Bluetooth speaker (€61,-)

Get up, stand up, want met dit boxje van Marley zit de stemming er meteen in. Het predicaat “Klein maar fijn” is hier wel degelijk op z’n plaats. Ondanks het bescheiden formaat mag het geluid er wezen: een beetje alsof een 21-koppig Jamaicaans blaasorkest zit opgesloten in een dixie.

Hebben!

2. Denon Envaya Mini Zwart (€99,-)

Een bluetooth speaker met een fris design; dat is de Devon Envaya Mini. Een robuust apparaat zonder al te veel poespas en dat is maar goed ook: toeters en (lelle)bellen zijn er op een festival immers al genoeg.

Hebben!

1. JBL Pulse 2 Zwart (€179,-)

Hét pronkstuk uit de collectie: de alom bekende JBL Pulse 2!  Naast een loepzuiver geluid levert dit technisch hoogstandje ook nog eens behoorlijke lichtshow. Fijn om de party mee aan te zwengelen dus en ideaal om de juiste sfeer in je (feest)tentje te creëren. Een hysterische prikkeling voor je zintuigen.

Hebben!

Benieuwd naar het totale aanbod? Alle speakers zijn te bestellen in onze shop!

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en slager bij de lokale supermarkt. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.