We Are Electric lost vandaag een flinke lading namen. Onder meer Dub Fx, Jackmaster en RØDHÅD zijn toegevoegd aan de line-up van het festival. 

Eerder werden onder meer Pendulum, Rudimental en Knife Party bekendgemaakt voor het festival. Ook Keys N Krates en Lunice zijn toegevoegd aan het affiche. Alle bevestigingen vind je hieronder:

Dub Fx

Dub Fx en zijn arsenaal aan apparatuur reizen deze zomer af naar Eersel om een flinke show neer te zetten. Met niet veel meer dan zijn stem en een loop-station creëert de Australische freestylemuzikant een mix van hip-hop, drum and bass, reggae en dubstep. Eerder zagen we Dub Fx op Lowlands en Pukkelpop, waar hij hele vette en drukbezochte shows neerzette, zoals hierboven op EXIT Festival te zien is.

We Are Electric 2017

We Are Electric 2017 vindt plaats van 16 t/m 18 juni op het E3-strand in Eersel, vlakbij Eindhoven. Het is pas de derde editie van het buitenfestival, wat is ontstaan na het succes van het indoor festival wat jaarlijks in het Klokgebouw in Eindhoven gehouden wordt. Naast grote DJ’s treden er ook een hoop live-acts op op het festival. Een kaartje voor het hele weekend kost €59,- en een dagkaart heb je al voor €29,-. Door een groepsticket voor 6 personen aan te schaffen á 295 euro, bespaar je een tientje per persoon. De kaartverkoop is reeds begonnen.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.