Eerste Pinkpoppers in de rij voor kaartjes

Pinkpop Art

De zaterdagochtend wordt bloedstollend voor liefhebbers van Pinkpop. Dan gaat namelijk de kaartverkoop van start. Sommige festivalgangers willen geen enkel risico lopen en staan nu al in de rij. 

Daar was hij woensdag dan eindelijk: De line-up voor Pinkpop 2017. Door sommige festivalliefhebbers opgehemeld als een ‘zieke line-up met van alles en nog wat’ en door anderen als ‘de meest bedroevende line-up uit de geschiedenis’. Eén ding is zeker, morgenochtend wordt het weer even stressvol als altijd om kaartjes te bemachtigen. Een aantal Pinkpoppers wil daarom geen enkel risico nemen. Zij staan namelijk nu al in de rij voor kaartjes bij fysieke verkooppunten voor het festival in Landgraaf. Satisfaction Records in Heerlen is daar één van.

Fysieke Verkooppunten

Wil jij ook geen enkel risico nemen? Dan kan je hier verkooppunten bij jou in de buurt vinden. Het weerbericht is gunstig om lekker een dagje in de rij te gaan staan, zitten of liggen. Er wordt geen regen voorspeld, maar het zal redelijk koud worden vannacht. Maar goed, dan heb je wel je kaartje en heet Pinkpop jou van harte welkom deze zomer!

Pinkpop 2017

Pinkpop 2016 3fm stage

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De kaartverkoop start morgen; op zaterdag 11 maart. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de namen of de andere namen die nog bekend moeten worden gemaakt voor Pinkpop 2017? Neem dan een kijkje op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen