In Engeland weten ze wel hoe ze je een goedemorgen wensen. Glastonbury maakte zojuist een groot deel van de line-up bekend en de bevestigde acts zijn niet mis. Onder meer Katy Perry, The National en Biffy Clyro zullen hun opwachting maken op het Britse festival.

Maar de organisatie heeft nog veel meer mooie namen in petto. Even een greep uit de gloednieuwe Glasto-acts:

  • Katy Perry
  • The National
  • Biffy Clyro
  • The xx
  • Barry Gibb
  • Royal Blood
  • alt-J
  • Major Lazor
  • Shaggy
  • Kaiser Chiefs

Benieuwd geworden naar alle nieuwe bevestigingen? Bekijk dan de eerste poster van Glastonbury 2017:

Deze kersverse namen worden toegevoegd aan het affiche met headliners Radiohead, Foo Fighters en Ed Sheeran.

Glastonbury 2017

Glastonbury
Foto: Kris Williams

Glastonbury 2017 vindt plaats van 21 tot en met 25 juni op Worthy Farm, Pilton. Dit jaar pronken Ed SheeranRadiohead en Foo Fighters bovenaan het affiche. Net als afgelopen jaren was de vraag naar tickets groter dan het aanbod: het festival was dit jaar in 55 minuten uitverkocht. Diegene die geen ticket hebben weten te bemachtigen, moet geduld hebben tot 2019. Het festival wordt in 2018 namelijk overgeslagen om het terrein rust te geven. Geruchten dat het festival wordt verplaatst werden eerder al tegengesproken door Glastonbury-baas Emily Eavis.

DELEN
Niek
Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.