Met nog maar 16 dagen op de teller tot Paaspop, is het affiche van het festival nu compleet! Onder andere HAEVN, Moss, Mister And Mississippi staan in het paasweekend op het festival in Schijndel. Paaspop maakt aanstaande vrijdag het tijdschema bekend. 

Naast deze namen sluiten ook Fleddy Melculy, Danny Vera en vele anderen zich aan bij eerder bevestigde acts als Doe Maar, De Staat en Anouk. Het festival maakt vandaag de rest van de line-up bekend door middel van deze video.

Paaspop 2017
Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Dit jaar zijn Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Maar zoals altijd is er op het festival veel meer te beleven: check daarvoor ons festivalrapport van 2016. Tickets voor het festival zijn al enige tijd in de verkoop. Een dagkaartje voor de vrijdag kost je 59 euro, voor de zaterdag en zondag ben je 69 euro kwijt. Wil je naar de zaterdag én de zondag dan betaal je 95 euro en voor de echte feestbeesten worden de weekendtickets verkocht voor 109 euro. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!