Zet je schrap, want we leggen je opnieuw het vuur aan de schenen. Vandaag testen we je kennis over de lyrics van Pinkpop en Rock Werchter headliner Kings Of Leon. Ben jij een nitwit of een wandelende tekst-encyclopedie? Tijd om je beste beentje voor te zetten in de nieuwe FestiQuiz! 

Je zou zeggen dat de songteksten van Kings Of Leon na twee optredens op Pinkpop en zes (!) op Rock Werchter wel ingedaald zijn. Toch is het alweer drie jaar geleden dat de Amerikanen op een festival in de Benelux te bewonderen waren en zijn de details misschien wat weggesleten. Ook zijn er met het nieuwe album WALLS weer wat tracks bijgekomen om uit je hoofd te leren. Is jouw lyrics-kennis nog on point? Tijd voor de FestiQuiz! Vul de ontbrekende woorden in op de stippellijnen en scoor die credits!

Kings Of Leon

Met enkele bescheiden hitjes als ‘Fans’ en ‘On Call’ speelde de Amerikaanse rockformatie rond de familie Followill zich in de kijker. In 2008 volgde de definitieve doorbraak voor Kings Of Leon met het album Only By The Night. Sindsdien is de band niet meer weg te slaan van de festivalpodia. Vooral de anthems ‘Use Somebody’ en ‘Sex On Fire’ bestormden de hitlijsten en deze vinden we dan ook hoog terug in jullie Droomsetlist.

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en slager bij de lokale supermarkt. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.